آشنایی با GMP در صنایع غذایی

توضیحات

محتوای دوره

  • آشنایی با مبانی و اصول GMP & GHP در کارخانجات صنایع غذایی
  • خانه ایمنی و بهداشت مواد غذایی
  • ایمنی مواد غذایی
  • اطلاعات مورد استفاده در طراحی PRPها
  • خطر ایمنی مواد غذایی
  • برنامه های پیش نیازی (PRPs)
  • آلودگی های متقاطع
  • محل کارخانه
  • امکانات ساختاری کارخانه

10-ساختار داخلی کارخانه

11-محل تولید و فرآوری

12- تجهیزات

13- سیستم روشنایی و سیستم تهویه

14- سیستم تامین آب/بخار/یخ

15- تصفیه فاضلاب(زهکشی و دفع فاضلاب)

16- مدیریت بر زوائد و ضایعات/زباله

17-بهداشت پرسنل

18-personal

19- انبار، سردخانه و گرمخانه

20- نظافت و ضدعفونی و مراحل C&D

21- آشنایی با OPRP ها

22- سیستم کنترل آفات

23- تعمیر و نگهداری و کالیبراسیون

24-بازرسی و آزمون