دوره مقایسه روشهای پیشرفته نگهداری مواد غذایی با روش های کلاسیک از جنبه کیفی و ارزش غذایی

توضیحات

مروری بر روش های کلاسیک نگهداری موادغذایی ­شامل­ خشک کردن پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون حرارتی معرفی برخی از فرآیندهای پیشرفته غذایی شامل میادین الکتریکی غشایی فشاربالا پلاسما ازناسیون امواج الکترومعناطیس ارزیابی اقر فرایندها برجنبه های تغذیه ای و کیفی  مواد غذایی فناوری ترکیبی در صنعت غذا

اطلاعات بیشتر

دوره

1 روزه

زمان

8 ساعت

نام مدرس

خانم دکتر جعفریان

پیش نیاز

ندارد

پیش آزمون

دارد

پس آزمون

دارد

ارزیابی

دارد

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره مقایسه روشهای پیشرفته نگهداری مواد غذایی با روش های کلاسیک از جنبه کیفی و ارزش غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال دیدگاه